Google analytics

Nuoren naisen epätoivoinen yritys kasata ajatuksiaan kokonaisuudeksi päänsisäisestä suosta. Kirjoitetut sanat kertovat selvempää tarinaa, kuin takelteleva puhe. Ne jäävät elämään vielä äänen jo kadottua. Tervetuloa hulluuden rajamaille.

20. maaliskuuta 2011

Väsynyttä touhua

En taas saa mitään aikaiseksi. Olen vain nukkunut suurimman osan koko päivästä. Tekemistä kyllä riittäisi - vastaamattomat viestit ja mailit, kouluhakemus, siivoaminen, suihkussa käyminen, koirien liikuttaminen. Lähinnä tuollaisia perus asioita, joita nyt kuuluu jokaiseen päivään.

Jokin aika sitten kirjoitin samanmoista blogitekstiä ja sen jälkeen innostuin tekemään asioita ja olo parani. Ehkä toivon, että nyt kävisi samoin. Blääh, ei vaan huvittaisi. Ja päässä soi heti ajatus "toimi toisin kuin tunne edellyttää". Noniin, siis lupaan ainakin käydä tänään suihkussa ja myöhemmin koirien kanssa ulkona. Pitäisi vain jaksaa tehdä muutakin... Hoitamattomia asioita alkaa taas kasaantua ja se stressaa minua. Ajasta ei ole puutetta vaan jaksamisesta. Pitäisi vain pistää hihat heilumaan ja ryhtyä hommiin. Tekemisestä se hyvä olo lähtee.

Jee! Sain tässä samalla inspisksen vastata yhteen sähköpostiin :). Nyt on jo vähän parempi olo. Kohta sinne suihkuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jakakaa ajatuksenne kanssani. Saatan kuulla teidät.